Volg ons op:

Welkom

Linkels Accounting biedt praktische ondersteuning op maat voor kleine tot middelgrote organisaties. Wij nemen u graag de zorg uit handen door de dagelijkse boekhouding te verzorgen, jaarrekeningen op te stellen en indien nodig tijdelijk personeel beschikbaar te stellen. Daarnaast leveren en installeren we boekhoudpakketten, verzorgen we de salarisadministratie en bieden we ondersteuning bij het herstructureren van uw administratieve organisatie. Vertrouw op onze expertise en ervaring om uw administratieve processen efficiënt en accuraat te beheren, zodat u zich kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

white

Naast onze kernexpertise bieden wij gespecialiseerde ondersteuning aan onze klanten bij belastingvraagstukken, problemen met de Ontvanger en boekenonderzoeken door het Belasting Accountants Bureau (BAB), evenals met SVB/SZV/ZVK.

Wilt u meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw specifieke behoeften te bespreken.

Na het intakegesprek stellen wij graag een op maat gemaakt voorstel voor u op.

Contactformulier