Volg ons op:

In-company training

Onze in-company trainingen bieden flexibiliteit en maatwerk voor uw organisatie. Onze trainers kunnen zich specifiek richten op uw interne vraagstukken en extra aandachtspunten, terwijl we vaak ook een competitieve prijs kunnen bieden. Bovendien is ons vermogen om op maat gemaakt trainingsmateriaal te ontwerpen een van onze sterke punten.

We passen het materiaal aan op basis van uw beschikbare budget, tijd en specifieke wensen. Neem contact met ons op voor een intakegesprek en ontvang een passende offerte.

Enkele populaire thema's voor in-company trainingen zijn klantvriendelijkheid, klachtenbehandeling, ziekteverzuimbeleid, leiderschapsvaardigheden, sociale vaardigheden voor managers, personeelsbeoordeling en gesprekstechnieken.

 

Psychologische assessments

Ontdek onze uitgebreide selectie testpakketten waarmee op objectieve wijze de geschiktheid van kandidaten voor een functie wordt beoordeeld. Wij maken gebruik van betrouwbaar en gevalideerd testmateriaal, zorgvuldig samengesteld uit vooraanstaande bronnen in Nederland en de Verenigde Staten. Onze tests worden afgenomen door deskundige testassistenten die speciaal hiervoor zijn opgeleid. Bovendien worden onze rapporten opgesteld door ervaren professionals met een wetenschappelijke achtergrond.

Bij onze dienstverlening volgen wij de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Vertrouw op ons om nauwkeurige en waardevolle inzichten te bieden voor een succesvolle selectieprocedure.

        

Werving en Selectie

Wanneer u ons inschakelt voor uw werving en selectie, nemen wij het volledige traject op ons als het gaat om het vinden van geschikte kandidaten voor uw openstaande functies. Wij garanderen dat u alleen de meest gekwalificeerde kandidaten voorgesteld krijgt voor een tweede gesprek met u als opdrachtgever. Dit bespaart u waardevolle tijd.

Met ons uitgebreide netwerk en sterke aanwezigheid in meerdere landen in de regio, inclusief Nederland, hebben wij een buitengewoon hoog succespercentage. Vertrouw op ons om u te helpen bij het vinden van de juiste talenten en bespaar tijd en moeite in uw wervingsproces.

        

Training & Opleiding

Bij ons trainen wij jaarlijks meer dan 1000 cursisten in diverse onderwerpen. Wat onze trainingen bijzonder maakt, is het interactieve karakter. Wij geloven in actieve betrokkenheid en participatie van de cursisten.

Naast onze standaard trainingspakketten bieden wij ook maatwerktrajecten aan die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze experts kunnen op basis van uw wensen en doelen op maat gemaakt trainingsmateriaal ontwikkelen.

        

Functiewaardering

Als deskundigen zijn wij gespecialiseerd in het gedetailleerd beschrijven en waarderen van functies binnen uw organisatie. Het waarderen van functies vormt een objectieve basis voor het beloningsbeleid op basis van heldere criteria. Daarnaast creëren wij loonschalen die zowel bestaande als toekomstige functies gemakkelijk kunnen accommoderen.

Onze aanpak zorgt voor transparantie en consistentie bij het vaststellen van functiewaardering. We analyseren de taken, verantwoordelijkheden en vereiste vaardigheden van elke functie om een nauwkeurige en rechtvaardige waardering te garanderen. Op basis hiervan kunnen we gedegen loonschalen opstellen die passen bij de verschillende functieniveaus binnen uw organisatie.

        

Salaris structuren

Bij ons ontwerpen wij de perfecte beloningsstructuur die past bij uw organisatie.
Wij bieden niet alleen traditionele salarisschalen, maar ook een breed scala aan variaties die diverse mogelijkheden bieden. Onze beloningsstructuren zijn essentieel om zowel een eerlijk en evenwichtig beloningsbeleid voor uw medewerkers te waarborgen, als om de salarissen op de middellange en lange termijn betaalbaar te houden.

Onze experts hebben uitgebreide ervaring in het creëren van op maat gemaakte beloningsstructuren die rekening houden met de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie. We combineren marktgegevens, interne waardeverhoudingen en prestatiebeoordelingen om een solide basis te leggen voor een effectief en motiverend beloningsbeleid.

        

Competentie- en Talentmanagement

Wij bieden als gespecialiseerd adviesbureau waardevolle expertise en strategieën om de optimale ontwikkeling en inzet van competenties en talenten binnen uw organisatie te bevorderen. Met diepgaande kennis van verschillende sectoren en ruime ervaring in het identificeren, beoordelen en ontwikkelen van competenties en talenten, kunnen wij op maat gemaakte programma's en processen ontwerpen en implementeren.

Van het uitvoeren van competentieanalyses en het opstellen van ontwikkelingsplannen tot het ondersteunen van talentwerving en -behoud, zo'n bureau biedt de juiste tools en begeleiding om uw organisatie te versterken en de optimale groei en prestaties van uw medewerkers te stimuleren.